Chip kort

CHIP kort – Kortpriser.dk

CHIP kort

Vi tilbyder et bredt udvalg af RFID / Chip / kontaktløse kort, Nøglebrikker, Mifare tags, adgangsbrikker i store og små mængder.

Billige plastikkort med RFID og NFC chip – Ikast Etiket

RFID Kort – Perfekt til Adgangskontrol og Betaling | Læs mere! →

Dette er et almindeligt ID-kort med 1k Mifare chip i, uden magnetstribe. Det bruges af systemer, så man bare kan holde kortet op foran en læser, …

Vi tilbyder unikke løsninger til RFID kort/Chip kort, som bliver skræddersyet efter dine behov! ★★★★★ Se hvad vi kan tilbyde dig her!

RFID kort, NTAG216, NFC Chip – idekort.dk

RFID kort, NTAG216, NFC Chip i kredit kort størrelse – idekort.dk

Hvidt kort, NTAG 216, 924 bytes NFC, God kvalitet kan printes på med kortprinter. Læs og skriv med apps på IOS og android, også password.

Køb RFID kontaktløse kort, Nøglebrikker & læsere – idekort.dk

Køb RFID kontaktløse kort, Nøglebrikker & læsere

Vi tilbyder et bredt udvalg af RFID / Chip / kontaktløse kort, Nøglebrikker, Mifare tags, adgangsbrikker i store og små mængder.

RFID/Mifare med chip – RD DATA

RFID/Mifare med chip

Der er flere gode grunde til at et plastkort med integreret microchip kaldes et "Smartcard". Få ting i livet er så nemme som at bippe sit kort…

RFID-kort – Elgiganten

RFID-kort | Elgiganten

Se vores udvalg af RFID-kort. Et RFID-kort kan programmeres til en lan række formål – f.eks. nøgler eller sporingsenheder.

Chipkort – Wikipedia, den frie encyklopædi

RFID kort – 1k Mifare chip og HiCo magnetstribe

Disse kort er almindelige RFID kort med 1k Mifare chip i, samt HiCo magnetstribe. På denne måde, er der flere forskellige måder, at man kan lægge data på, eller tilknytte informationer til, ID-kortet.

RFID kort – 1k Mifare chip. Berøringsfrit ID-kort

Dette er et almindeligt ID-kort med 1k Mifare chip i, uden magnetstribe. Det bruges af systemer, så man bare kan holde kortet op foran en læser, hvorefter at personen med kortet kan blive identificeret af systemet.

Keywords: chip kort