Dmi uv indeks

UV-indeks – DMI

UV-indeks | DMI

UV-indekset er et udtryk for intensiteten af solens ultraviolette stråling og dermed, hvornår du skal passe på i solen. Husk, du kan også blive solskoldet, …

UV-indeks – DMI

UV-indeks

I middagssolen kan UV-indeks ved ækvator nå op på ca. 15 og i Danmark højst ca.

Her finder du en beskrivelse af UV-indekset, hvor du finder det og en beskrivelse af WHO’s kategorisering af UV-strålingens intensitet.

UV-indeks – DMI

UV-indeks

UV-indekset er den CIE-vægtede irradians ganget med 40. UV-indeks anvendes og …

Om sommeren er der i vejrudsigterne stor fokus på UV-indekset. Klik her for at se en tabel over UV-indekset, der viser hvornår man skal beskytte sig.

Brug solråd og DMIs UV-indeks | DMI

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man passer på når UV-indekset er på 3 eller mere …

Juli byder også på masser af solskinstimer, så der er grund til at tænke over, hvor højt UV-indekset er. Indekset fortæller om du skal passe på i solen.

Nu skal du til at passe på forårssolen – DMI

Nu skal du til at passe på forårssolen | DMI

14. apr. 2021 — UV-indekset fortæller, om det er sundhedsskadeligt at være i solen eller ej. Indekset når de største værdier om sommeren her i Danmark, men …

Sådan nyder du den solrige weekend sundt og sikkert – DMI

Sådan nyder du den solrige weekend sundt og sikkert | DMI

I en solrig weekend ser søndag ud til at kunne sætte 2017-rekord i UV-indeks. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at undgå, at du og dine bliver …

I en solrig weekend ser søndag ud til at kunne sætte 2017-rekord i UV-indeks. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at undgå, at du og dine bliver skolde

UV-stråling og skader – DMI

UV-stråling og skader

Ultraviolet (UV) stråling er skadelig for mennesker, dyr og planter, men har også gavnlige effekter. Klik her for at læse mere om UV-stråling.

Ultraviolet (UV) stråling er skadelig for mennesker, dyr og planter, men har også gavnlige effekter.Klik her for at læse mere om UV-stråling.

Vejr fra DMI

Få din lokale vejrudsigt, se radar og undersøg vejrarkivet, bliv klogere på vejr, varsler, klimaatlas og frie data eller forskning om klima, hav og is.

Temaforside: Ozonlaget og UV-stråling – DMI

Temaforside: Ozonlaget og UV-stråling

15. jun. 2018 — … UV-indeks målt i København Seneste 10 dage Maksimum UV-indeks 4. … Omvendt optager ozon også en del UV-stråling og forhindrer dermed …

Ozon har stor indflydelse på livet på Jorden. Gassen er vigtig fordi den forhindrer store dele af Solens skadelige ultraviolette stråler i at nå ned til Jorden.

Højt UV-indeks i Danmark, højere i Sydeuropa – DMI

Højt UV-indeks i Danmark, højere i Sydeuropa

19. maj 2012 — Solens UV-stråling er dog endnu stærkere, hvor mange danskere …

Forårssolen i Danmark virker skarp på os. UV-strålingen er dog endnu stærkere i Sydeuropa. Også i foråret, selv om du måske har hørt det modsatte.

Keywords: dmi uv indeks, vejret uv, dmi uv, uv indeks dmi, dmi uv index