Giv ro til medarbejderne i det store åbne kontor

Det er blevet meget moderne at have store åbne kontorlandskaber i stedet for, at medarbejderne sidder på deres egne små kontorer. Det er der naturligvis både fordele og ulemper ved. 

En af ulemperne er, at medarbejderne i et åbent kontorlandskab meget nemt forstyrres af både bevægelser og lyde. Dette kan gøre, at produktiviteten bliver forringet. Men hvad kan der gøres ved dette? Der kan blandt andet bruges en skærmvæg for at afskærme den enkelte medarbejder en smule.

Derfor er det optimalt med skærmvægge

Et kontor er et sted, hvor en person tilbringer det meste af sin dag. Kontorpladsen skal derfor være sådan, at medarbejderne har lyst til at bruge deres værdifulde tid der. Det gør dem nemlig effektive.

Men af og til er et kontor så overfyldt, at medarbejderne ikke har mulighed for at koncentrere sig på grund af bevægelser og lyde i rummet. Et kontormiljø skal være til gavn for medarbejderne, så de føler, at de får noget fra hånden, når de er på arbejde.

For at give den enkelte medarbejder ro til at fordybe sig kan skærmvægge være en optimal løsning. For folk der kommer udefra, kan skærmvægge også afspejle, at her prioriteres arbejdet, og at der er et ønske om, at alle medarbejdere føler sig motiveret til at arbejde.

Invester i specielle lydtætte bokse

Det er også en fordel, hvis kontoret er forsynet med specielle lydtætte bokse, som medarbejderne kan gå ind i, når de skal have en telefonsamtale med en klient eller en kunde. Derved bliver alle de andre på kontoret ikke forstyrret af telefonsnakken.